Екипът на Трафик Бул, Ви поздравява, че сте решили да използвате Нашите сайтове:
TrafficNews.bg, Glasnews.bg, PlovdivTime.bg, CheckinPlovdiv.com, PlovdivNow.bg

Нашият екип

 

Екипът на Glasnews.bg e млад, енергичен, вдъхновен и успешен. Всеки от нас е посветен на мисията да информира и образова аудиторията, която всеки ден се доверява на платформата ни. Само високо мотивирани и добре обучени служители могат да гарантират високо качество на продуктите на една компания.

Затова Glasnews.bg ежедневно инвестира в обучението и развитието на своите служители. Подходящата квалификация и богатият практически опит са гаранция за качеството на нашата работа.

Илиян ВЕЛКОВ

Издател
s
s

Илиян Велков е от Пловдив. Завършил е в ПУ „Паисий Хилендарски” и едновременно с това е трупал опит като репортер и водещ. Занимава се с новини от 2006 година. Две години по-късно става кореспондент на „Господари на ефира”от Пловдив. Твърди, че слабостта му към Тракийската низина е причината да отклони учтиво предложенията за работа от CNN. Участва в създаването на новинарския портал TrafficNews на 1 септември 2014 година и от тогава досега е част от екипа на най-четената медия в Пловдив, която е в топ 10 на националните новинарски портали.

X
Мария ВЛАДОВА

Мария ВЛАДОВА

главен редактoр
s
s

Мария Владова е завършила е Руската езикова гимназия и Пловдивския университет - специалност Българска филология. Има над 30 години журналистически стаж. Работила е във в. “Отечествен глас”, в. “Марица” и Snews. От 2015 г. е редактор в Glasnews.bg.

X
Боряна Илиева

Боряна Илиева

репортер
s
s

Родена в изгрева на демокрацията през 1989 година. След това нищо особено не се случи и изведнъж... През 2008 година завършва НХГ "Цанко Лавренов" в Пловдив, със специалност "Иконопис". След това продължава обучението си в АМТИИ (Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство) със специалност "Църковна живопис". През 2013 година (с к'ъв акъл???) завършва Магистратура със същата специалност... Работила е като "Уредник" в Малка Базилика, а малко по-късно като "Реставратор" в Голяма Раннохристиянска Базилика в Пловдив. От една година е част от екипа на Glasnews.bg, като "Администратор" и редактор.

X
Петко Петков

Петко Петков

Редактор
s
s

Петко Петков е завършил "Журналистика" в Бургаския свободен университет. Неговата "суперсила" е спортната журналистика – в частност футбола. Качествата си усъвършенства в спортния сайт PlovdivDerby.com в продължение на 6 години. В края на 2015 г. започва работа и в информационния портал Glasnews.bg, където разбира, че не всичко е футбол и се развива в останалите ресори. Сега той продължава да бъде част и от новото лице на медията.

X

Авел БЯЛКОВ

Оператор
s
s

Авел Бялков е завършил ЕГ “Иван Вазов” с английски език, продължава образованието си в ПУ “Паисий Хилендарски”, специалност „Мениджмънт”. От 2015 година е част от екипа на Glasnews.bg.

X

Пламен КОЦАШКИ

IT специалист:
s
s

Пламен Коцашки е завършил е Техническия университет в Пловдив - магистър Компютърни системи. Работил е 12 години във вестник Марица като графичен дизайнер и администратор на уеб сайта на вестника. След това е графичен дизайнер в издателство „Плутон”.
От 2016 година е част от екипа на Glasnews.bg.

X
Любка Коцашка

Любка Коцашка

Модератор "Социални мрежи"
s
s

Любка Коцашка е завършила Българска филология в ПУ „Паисий Хилендарски“. Повече от 15 години е работила като графичен дизайнер в електронни медии и водещи компании. Последните 6 години работи в областта на реклама в социалните медии. Колегите се шегуват, че разбира повече от Марк Зукърбърг. Работи в екип и с ентусиазъм. Опора в живота са нейният съпруг и прекрасните близначета, които има.

X

Тина ИВАЙЛОВА

Разследващ журналист 
s
s

Тина Ивайлова има 18-годишен опит като журналист. Първите си стъпки прави в радио Пазарджик, където освен репортер е водеща и на новинарски емисии. През 2009 г. навлиза в криминалната журналистика -присъединява се към Дарик радио -Пловдив, където работи като криминален и политически репортер. Води и собствено предаване ,,От местопрестъплението- Пловдив''. За работата си по отразяване на тежка катастрофа на автомагистрала “Тракия '', събитията в Катуница, делата по случая ,,Белнейски '' и откриването на спасителя от магистралата Стефан Стойчев, е отличена с приз ,,Гласът на Дарик радио'' за 2011 г. Първата ѝ среща с телевизионните камери е през 2013 г., когато започва работа в предаването ,,На светло с Люба Кулезич ''. В рубриката „Пропуснати новини'' представя различни човешки истории, криминални случаи и забравени герои. От юли 2014 г. става част от семейството на ,,Здравей, България'' и „Новините на Нова телевизия”, където продължава да разплита различни криминални казуси. Тина Ивайлова е носител и на голямата награда за разследваща журналистика на фондация ,,Радостина Константинова за разследването си ,,Ало - мафията''. Носител е и на голямата награда в категория телевизия "Валя Крушкина-журналистика за хората". През 2019 г. се присъединява към екипа на TrafficNews.bg и GlasNews.bg. В категорията за „Най-добър разследващ материал“ през 2021 г. заедно с екипа на GlasNews.bg печели наградата на Български пациентски форум за поредицата от разследвания: „Как хапче без рецепта те праща в ареста“. През 2022 г. е носител на награда от конкурса „Див Кестен“, организиран от Зелени Балкани за разследванията, свързани със злоупотреби на директор на Държавно ловно стопанство „Тракия“. От Сдружението на испаноговорещите журналисти в България (СИЖБ) с екипа на Glasnews.bg печели награда за разследването: За какво са обвинени арестуваните полицаи от Пловдив? в конкурса „Светове и цветове“ .

X

Кристиян МИЛЧЕВ

Разследващ екип
s
s

Изучавал ,,История“ в Югозападен университет ,,Неофит Рилски“ град Благоевград, както и магистратура със специалност ,,Национална сигурност и отбрана“ във Военна академия ,,Георги Раковски“. Дълги години работи в сферата на сигурността и охраната. Работил е и като държавен служител- вътрешна сигурност и антикорупционни практики. От 2016 г. до 2018г. работи с разследващия екип на национална медия. През 2019 г. се присъединява към екипа на TrafficNews. .

X

Виктор Радулски

репортер
s
s

Виктор Радулски е роден в Пловдив, завършва средното си образование в Национална търговска гимназия ”Васил Левски” през 2016 г. Решава да развие интереса си към българското и световно минало затова продължава обучението си в ПУ ”Паисий Хилендарски”, специалност “История”. Паралелно с това работи, като помощник-реставратор в Епископската базилика на Филипопол. От есента на 2020-та година става част от екипа на GlasNews.bg

X

ТАНЮ ЗАГОРЧЕВ

репортер
s
s

Таню Загорчев е завършил бакалавърска степен "Социални дейности" в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски", а в момента изучава "PR, реклама и медийна комуникация" - магистър в същия университет. Присъединява се към екипа на GlasNews.bg през 2022 година. Първите си стъпки в журналистическата сфера прави през 2016 година, когато пише за популярни за времето си светски сайтове. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Завършил бакалавърска степен "Социални дейности" в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски", а в момента изучава "PR, реклама и медийна комуникация" - магистър в същия университет.

X