Любовта може да се прояви по най-различни начини и днес повече от всякога хората вярват в (почти) безграничната свобода, когато става въпрос за романтични отношения. Каква е обаче формулата за продължителен и хармоничен брак? Вероятно няма такава – или поне няма как да има еднозначен отговор.

Днес представяме двойки, които са открили своя начин да бъдат с човека, когото обичат, но и да запазят свободата си в интимен план. Тези знаменитости определено не живеят според традиционните представи за моногамна връзка. Някои от техните убеждения може да ви се сторят необичайни и дори скандални, но със сигурност са интересни. А дали полигамията им е осигурила дълъг и стабилен брак - преценете сами.

Брад Пит и Анджелина Джоли

Въпреки че вече не са заедно, в миналото Брад Пит и Анджелина Джоли имат „неограничаващ“ брак. През 2009 г. Анджелина споделя, че преди не са се ограничавали взаимно и че верността не е била приоритет за тях. Двамата имаха динамични отношения и подкрепяха идеята за брак, в който въпреки съвместния живот партньорите не са приковани един към друг и всеки е запазил свободата си, разкрива Dama.bg

Доли Партън и Карл Дийн

Доли и Карл имат една от най-дългите и успешни връзки в Холивуд. Те са щастливо женени от 55 години, като същевременно връзката им е отворена. Доли разкри, че мъжете са нейната слабост и че е нещо нормално тя или съпругът ѝ да флиртуват с други хора, докато не прекрачват някои граници. Двойката има собствена дефиниция за отворена връзка, разбирайки че тя трябва да има своите граници и че в крайна сметка важното е да се обичат страстно.

Бела Торн

За Бела Торн любовта е нещо повече от това да се влюбиш в някого заради неговия пол. Вместо това актрисата вярва във влюбването в някого заради неговата същност. Тя не се притеснява да е искрена относно любовния си живот и разкрива, че може да обича двама души едновременно. През 2017 г. тя има паралелни връзки с рапъра Mod Sun и с инфлуенсъра Тана Монго. Въпреки че отношенията ѝ и с двамата вече са в миналото, Бела все още държи на вярванията си. Въпреки че признваа, че не е лесно да се намери правилната комбинация от двама души за едновременни връзки, тя е готова да търси начините, по които да се чувства възможно най-щастлива.

Уил Смит и Джейда Пинкет-Смит

Семейство Смит, което доскоро беше шумно обсъждано в медиите, има отворен брак и според двойката това им е помогнало да заздравят отношенията си и да се справят с различните проблеми в брака си. Ясно е също от кого от двамата е иддеята за отворените отношения помежду им. През 2011 г. Уил Смит заяви, че споделя вярванията на Джейда за нетрадиционните връзки. През първите няколко години от брака си Уил и Джейда се придържат към моногамията, но след време двамата осъзнават, че моногамията не е единствената рецепта за идеални семейни отношения. Така те решават да си гласуват доверие и да си дадат свобода, смятайки, че всеки има право на свой собствен път в интимен план. Семейство Смит дефинира любовта като безусловно доверие и свобода.

Уилоу Смит

Дъщерята на Уил и Джейда Смит, Уилоу, явно е наследила вярванията на родителите си за брака. Уилоу заявява, че предпочита полиаморността, като обича мъжете и жените еднакво. Тя се фокусира върху емоционалната връзка и не отхвърля идеята да открие двама души едновременно, с които да почувства тази романтична свързаност.

Тилда Суинтънж

Тилда Суинтън е във връзка с художника Сандро Коп от 2004 г. Но преди това актрисата има връзка с друг хубовник - Джон Бърн, с когото имат близнаци. През 2008 г. актрисата разкрива, че двамата с Коп живеят в една къща с бащата на децата ѝ Бърн. Въпреки това, въпреки спекулациите за открита връзка, Тилда и Коп са просто добри приятели с Бърн. Според тях животът не трябва да бъде усложняван, още по-малко личните взаимоотношения.