Продължава набирането на средства за лечението на 14-годишния Иван, който е в кома след катастрофа, отнела живота на майка му и баба му. Иван Добромиров Тодоров е възпитаник на Спортно училище „Георги Бенковски“ във Варна, състезател и шампион на СКБИ „Боил“.

На 17 юни, т.г. той пътува с майка си и баба си в семейния автомобил, който претърпя тежка катастрофа. Близките му загинаха, а лекарите се пребориха за живота на Иван, който остана в будна кома. Момчето има брат близнак и по - малко братче. До няколко дни пациентът ще бъде изписан от болницата във Варна, но се нуждае от средства за лечение и рехабилитация и има нужда от нашата помощ.

Нека да помогнем на Иван и близките му в тази тежка битка. Лечението в Германия е на стойност 78 000 евро. До момента събраната сума стига само за транспортните разходи. А лечението на детето е необходимо въпреки, че е абсурдно скъпо и непосилно за баща му.

Всеки, който има възможност, нека да помогне! Заедно можем. Нека върнем това прекрасно дете към живота, призовават близки на семейството, заели се с кампанията, като са открили набирателна сметка на името на неговия баща.

IBAN: BG 72TTBB94001527219179

BIC: TTBBBG22

Титуляр по сметката: Добромир Емилов Тодоров