Хора, в социалната мрежа фейсбук, споделят, че вчера 75-годишен мъж е загубил цялата си пенсия в района на пощата до Първо районно управление - Пловдив. 

Ето и какво написаха в социалната мрежа те:

"Добър ден. Вчера мой колега си е загубил пенсията пред пощата до Марса. Знам, че може би трябва да я прежали, но се надяваме все пак, който ги е намерил да му ги върне. Хубав ден"

"Вчера в района на пощата до първо районно управление е загубена цялата пенсия на 75 годишен човек, умолява ако някой я е намерил и има добро сърце да я върне!!! Телефон за връзка 0896389476."

Също така множество потребители, в групите на фейсбук, предложиха да се организират, за да се съберат средства, с които да възстановят изгубената сума, ако тя не се намери. 

"Ако някой в групата не напише, че парите са върнати. Предлагам в неделя от 18:00 до 19:00 На пейките пред пощата, който има възможност да дойде. Ще направим списък с хората дарили. И с Иван ще ги предадем. Защото той познава човека. Вярвам,че ще се събере. От Иван разбрах, че сумата е 550лв. Ако съберем повече, ще му предадем цялата сума" - написа загрижен потребител.