Майка на болно дете от Пазарджик сподели призив за помощ в социалната мрежа Facebook. Именно чрез тази платформа масово хората търсят подкрепа, най-често за средства за лечение.

В голяма част от случаите, хората винят държавата, тъй като често тя не поема грижа за изпадналите в нужда. В крайна сметка намират упора именно във виртуалното пространство, от познати непознати хора. На това се надява и Жана Иванова.

Нека откликнем на една силна и грижовна майка.

Вижте какво написа тя:

„Отглеждайки сина си с тежко психическо и физическо развитие осъзнах едно: Че без подкрепата от трети страни е много трудно в държава, като нашата! Денонощните и постоянни грижи слагат своя отпечатък върху живота ни! И когато ми казват, че живота ни не трябва да се върти само около детето с увреждане ми звучи някак странно, защото практически правя всичко сама, а мъжа ми работи!

С болно дете оцеляването е трудно! Даже е много трудно да изляза с двете деца, докато го няма! Защото не се справям сама! И потънала в грижите за него понякога пренебрегвам и дъщеря ми,която също има нужда от любов и внимание (не го правя умишлено). За децата със сложни нарушения повечето врати са затворени. За това благодаря от сърце на хората, които са до нас и ни подкрепят! Искам да, кажа на хората да не забравят семействата, които отглеждат деца с увреждания, защото те никога не биха се справили без подкрепа в тези тежки времена!

За това моля от сърце всеки който има желание да помогне на нашето слънчице да продължи своята битка!

https://www.paypal.me/DimiPepi IBAN:BG37FINV91501016703408 BIC:FINVBGSF Жана Атанасова Иванова-майка

Основание:В полза на Димитър Ивайлов Димитров

Бъдете здрави мили хора!"