Видеоклип показва дете, което внезапно изскача пред идващ автомобил в столицата. Детето буквално се появява от паркиран автомобил и само бързата реакция на шофьора предотвратява удар межу колата и него.

Записът бързо набра популярност в социалните мрежи и предизвика остри реакции от страна на потребителите на Facebook. "Това трябва да е урок за онези, които се режат из кварталните улички с над 50-60 км/ч. Без видимост от спрелите от двете страни на улицата коли, ако ти изскочи едно такова хлапе или нечуващ старец, животът ти се обръща на 180 градуса за секунди и връщане назад няма...", пише мъж.

"Всички сме го правили това когато сме били малки... Децата наистина нямат спирачки!", пише друг потребител. "То и ние сме били деца, ама такава простотия нямаше, сега наистина на нищо не ги учат, блеят и чакат някой друг да гледа вместо тях и да ги пази. Много бърза и адекватна реакция на водача."

Коментиращи дори обвиниха детето в умишленото създаване на тази ситуация. Хора споделиха, че детето се крие между двата паркирани автомобила, от между които изскача. "Нарочно го направи това хлапе, беше се снишило между колите, за да не го виждат. Проклетщина", пише жена.