Диана Русинова публикува снимки в официалния си Facebook профил. На тях се вижда как младо момиче е "изкочило" от прозорец на движещ се автомобил.

Снимките, авторът на които е Иван Янев, са направени до табелата за изход на Пирдоп.

"Не е лесно да си прост, само не зная защо съсипвате живота на други хора?", написа Русинова в своята публикация. 

Момичето е изкочило от прозореца от шофьорската страна на автомобила.

" Тази госпожица е много “модерна”, но има остър недостиг на сиво вещество в главата си. После родителите й ще ходят да реват по гробищата, но както се казва “късно е либе за китка”…", пише още пътният експерт от Европейския център за транспортни политики.

"Министерство на вътрешните работи спим ли или се крием в храстите, за да изкараме 20 лв?", завърши тя.

Коментиращи определиха ситуацията като "напълно безотговорна и незряла". Някои обаче защитиха момичето - "Всеки като младеж е правил глупости,щот не мисли правилно. Просто едно време не е имало тази показност,иначе всеки е правил някви глупости, и за странични хора изглежда неправилно", пише мъж.

"Интересно е, че намирате как да оправдаете подобно поведение. Жалко за многото, които завинаги са останали младежи точно поради, както Вие ги наричате "глупости". Добре, че проблемът е в "показността"...", му отговори Русинова.

"Младежите не осъзнават опасностите, които се крият зад тези техни действия, за тях и за околните. Трябва говорене, много говорене с децата ни. Имам син на 10 г от много малък му обяснявам, че първото нещо, което да направи в колата е да си сложи колана. Когато ни удариха отзад, той наистина осъзна колко е важно. П.С. Дано Полото е с десен волан и не шофира тя.", добави пък жена.

Мъж пък хумористично написа, че момичето "тренира за бала".