Животът понякога е безмилостно несправедлив. Точно когато си в резцвета на силите си, когато изградиш семейство и трябва да се радваш на децата ти, съдбата те връхлита и помита всичко. Но не и надеждата! поне такъв е случаят с младия татко Стефан от Враца. Сега 42-годишният мъж се нуждае от нас, нека да му помогнем!
 
Ето какво написа Стефан в социалните мрежи:
 
"Здравейте, мили и добри хори! Казвам се Стефан, на 42 от гр. Враца. Семеен съм и имам две деца. До скоро имах нормален живот, но от няколко седмици животът ми се сблъска с най-голямото предизвикателство - битката с най-коварната болест на човечеството - РАК. На 17.09.2024 ме диагностицираха с една от най-рядките и агресивни форми на рака - тумор на Кладскин четвърта степен.
 
Битка, която вярвам, че ще спечеля.
 
Моля ви помогнете ми да сбъдна най-голямата си мечта да видя как децата ми растат.
 
За съжаление в България няма лечение, но в Онкологична клиника в Истанбул има. Лечението ми ще бъди продължително и на няколко етапа, като започва с химиотерапия, имунотерапия, скъпо струващи изследвания и последваща операция за отстраняване на туморното образование. Сумата, която ми е необходима за лечението, на този етап е непосилна за мен и моето семейство - тя е 100.000 EURO."
 
Стефан се обръща с молба за помощ към всички добри хора, които имат възможност да го подкрепят в битката му. Ето как и къде можете да направите това:
 
Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut
 
Банка:
Allianz Bank
İBAN :BG34BUIN95611000746472
BİC:BUINBGSF
Получател:
Фондация Павел Андреев
Основание:
Стефан Иванов Иванов
????Включете се в онлайн базара на платформата