Загубата на ценна вещ помрачи деня след прекрасно семейно събиране.

Надежда Г. разказва, че забравила раница, в която имало лаптоп, след празника за рождения ден на малката Валерия.

Това станало на детската площадка срещу СЕУ „Георги Стойков Раковски“. Жената говорила с друга майка, а после си тръгнала, забравяйки ценната раница.

Когато се върнала от лаптопа нямало и следа, като очевидци твърдят, че тя била взета.

"Клошарят от съседната пейка твърди, че някакъв "наркоман" я е взел, но в 14:50, когато стигнах отново до мястото - ни раница, ни клошар, ни майка", споделя Надежда Георгиева.

Тя използва помощта на социалните мрежи, за да се опита да открие информация за загубената вещ.

"Моля, ако някой е видял нещо или познава дамата - да сподели", призовава тя.

Вижте и целия разказ за случката, споделен от Надежда Георгиева:

"Не пиша тук често, но онзи ден, нашата скъпа Валерия стана на 5. Беше чудесно празненство с много радост за нея и нас. Следващият ден, 30.06, бяхме на площадката пред 22-ро училище с нея. 

Заприказвах се с непозната майка на момченце на име Оги, което е на 6 години. Бях оставила раницата си на пейката вдясно, но в резултат на разсеяност, сме тръгнали без да вземем раницата. В периода 13:20 - 14:50 тя е била там (евентуално). Майката на детето остана на площадката, но дали тя е взела раницата или някой друг - не знаем. Клошарят от съседната пейка твърди, че някакъв "наркоман" я е взел, но в 14:50, когато стигнах отново до мястото - ни раница, ни клошар, ни майка. В раницата има лаптоп, който е ценен заради информацията. От полицията още не са разпределили случая и са изключително мудни. Моля, ако някой е видял нещо или познава дамата - да сподели. Благодаря ви предварително!"