Жестоката трагедия, при която рано тази сутрин опит да бъде спрян автобус с нелегални мигранти завърши със смъртта на двама полицаи, породи много въпроси и мнения за случилото се. Предлагаме ви коментара на пловдивския адвокат Тодор Кръстев, според когото границата ни е като швейцарско сирене надупчена и пробита, а смисъл от сълзливи и безсмислени интервюта на властимащите няма никакъв.

Автобусът, убил двама полицаи - с фалшиви номера и неизправен

Ето какво написа Кръстев във Facebook:

"Неописуема е тази трагедията с убитите полицаи в Бургас, гонили автобус с мигранти. И по стара българска традиция сега в Бургас ще се събере цялото ръководство на държавата. А те работа там сега нямат, освен да дават сълзливи и безсмислени интервюта. Не там, а на границата трябва да си проведат брифингите и съвещанията.

Каналджиите обявиха война на държавата, ще отговорим с цялата си мощ

Границата ни, която очевидно е като швейцарско сирене надупчена и пробита. И през нея се минава като за разходка. Там идете, господа. И вземете ексклузивни, бързи мерки. Сега, веднага, ако може.

Иначе пряко или косвено мигриращите тълпи и българските им помагачи ще продължат да убиват. И не само полицаи. А ако не можете да се справите, извикайте Динко от Ямбол. Май не е шега, че той вършеше по проблема с мигрантите повече работа."

А коментарите под поста на адвоката са недвусмислени:

Последните премеждия: Динко ги лови… бежанците, а те го налагат с желязо!?

Ловецът на мигранти Динко пристигна с G класа в помощ на умиращите прасета