Анонимен потребител на социалната мрежа Facebook посочи хулиганите, които събарят химически тоалетни в столицата. В публикация, която видя GlasNews.bg, неизвестният човек сподели, че е видял едно от момчетата на снимката да събаря тоалетната. "Ако като мен се чудете кой бута химическите тоалетни - ето един от тях – момчето с бялата фанелка. Другите са съучастници, защото просто гледаха и се забавляваха."

"Ами ако имаше човек вътре?!", се зачуди авторът на снимките.

"Не са моите деца да ги възпитавам, а и от горчив опит знам, че няма смисъл аз да се разправям с тях. Оставям ги в социалното пространство." - допълва той. "Дано родителите им си ги разпознаят и превъзпитат."

Секцията за коментари веднага започна да се пълни с гневни коментари на разочаровани от младото поколение потребители. "Расли без възпитание и любов.", "Каквито родителите , такива и децата!", "Човек ,който няма с какво да "блесне" избива комплекси!" са само част от недоволните коментари на потребители.

Други коментиращи защитиха децата, назовавайки, че няма дастатъчно неща, които да правят в свободно си време и през лятната ваканция. "Скука е. Няма летни концерти и фестивали!", пише мъж. "Пък и не знаят къде са библиотеките. То кой ли и да ги заведе?", му отговори друг. Друг потребител коментира, че често се е засичал с момчетата и сподели, че е останал с добри впечатления от тях.

"Звъннете на 112. С доказателства или без, все ще се обадят на родителите им. И дано това да ги научи.", съветват коментиращи.