Великден е най-важният празник за православните християни. Не забравяйте да поздравите своите близки и приятели за Светлото Христово Възкресение. GlasNews ви предлага красиви великденски поздрави.

***

Поздравявам ви със светлия празник Възкресение Христово. В този ден забравете за гнева и тъгата, нека тревогите не ви безпокоят днес. Нека Светлият Великден Ви донесе надежда и увереност в бъдещето, а сърцето Ви да бъде изпълнено със светлина и топлина. Нека Божията милост осветява пътя ви, а в семейството ви цари мир и любов. Христос воскресе!

***

Христос воскресе! Нека днешният ден изпълни душата ви с топлина и мир. Нека надеждата за бъдещето живее в сърцето ви, а любовта да стопли вас и вашите близки в трудни моменти. Нека днес в мислите ви останат само най-топлите и красиви спомени.
Воистина воскресе!


***

Христос воскресе! В този светъл, топъл ден - празника Великден - ви желая всичко най-добро, благополучие на вас и вашето семейство. През пролетта природата се обновява, нека животът ви се обновява и чувството на светла радост не напуска душата ви още много лета. Хармония, любов и семеен уют на вас. Воистина воскресе!

***

Поздравявам ви за светлия празник Великден. Нека този ден донесе топлина, мир и спокойствие в душата ви. Нека винаги да има мирно небе над главата ви, а вашите приятели и роднини винаги да са до вас. Пожелавам ви разбирателство, любов и хармония в този ден, нека всички скърби и обиди се стопят като сняг, а щастието и късметът осветяват пътя ви.

***

Поздравления за светлата неделя Христова. Нека нова поредица от ярки събития дойде в живота ви в този специален, светъл ден! Нека бъдат изпълнени със свята благодат и искрена радост! С Бог, любими! Честит Великден! Христос воскресе!

***

Нека душата ви намери път към нови, възвишени стремежи на този специален, свещен празник Великден! Нека мечтите се сбъдват с лекота, а яркото щастие озарява поривите ви! Посрещайте всеки ден като невероятен и светъл празник, даден ни от Господната благодат. Възкръсни към искрена любов и прекрасни мигове! Честит празник!

***

Нека чудо дойде в дома ви на този свят и специален празник. Както Спасителят възкръсна, така и ние трябва, въпреки спънките и трудностите, да се стремим към светлината в душите и живота си. Давайте добро на другите и то ще ви се даде, споделяйте щастието си без да се криете, грижете се за близките и роднините си. И най-важното - любов! Христос Воскресе, скъпи! Честит Великден!

***

Великден е свещен празник за всички искрено вярващи християни. Това е специален ден, когато сърцето се отваря за всичко ново, освобождавайки се от миналите оплаквания и забравяйки трудностите. Това е празник на любовта към света, празник на неделята след искрената саможертва. И всеки православен трябва да помни това правило - жертвайки собствените си интереси в полза на другите, вие получавате не полза, а божествена благодат. Нека светлината на сърцата ви осветява пътя към благодатта Господня! Великден! Христос воскресе!

***

Днес, на празника Възкресение Христово, за първи път от много време споделяме смирения хляб и отново вкусваме от очарованието на живота. Пролетта идва в сърцата с невероятна благодат и дълбока радост. Спасителят възкръсна, светът разцъфтя и ни кани да се възхищаваме на неговата безкрайна красота и богатство. Да бъдем щастливи! Честит Великден!

***

От сърце ви желая на този светъл празник сърцето да остане пълно, а мислите – чисти. Нека невероятен празник изпълни сърцето ти, нека вярата и любовта никога не те напускат. Нека Божието благословение бъде с теб в най-трудните моменти. Нека бъдем милостиви към околните и мъдри в решаването на проблемите, които ни спохождат. Спомняйки си великата жертва на нашия Бог, нека му се поклоним за неговата всеопрощаваща любов. Нека Неговото благословение бъде с нас! Христос воскресе! Честит Великден на всички!