Снимка, разпространена във Facebook, буквално втрещи и разгневи стотици потребители. На нея се виждат млади родители с количка, които дишат балони с райски газ пред... бебето си. А то си играе със запалка.

До майката и бащата се мъдри флакон със забраненото вещество. Снимката е направена в морското градче Созопол, където по-рано днес ви показахме как тийнейджъри влизат навътре в морето, докато използват балони, които подозрително приличат на тези, пълнени с райски газ.

Тийнейджъри влизат в морето с балони! СНИМКА

По-надолу от коментарите разбираме, че "Тези двамата конкретно цяла година съм ги гледал до нас как пушат хероин в колата... докато момичето беше бременно..."

Разбираме и името на момичето - Никол Цанева, и се оказва, че доста хора я познават. Разпознаха я дори пловдивчани, които твърдят, че момичето е от Пловдив.

А коментарът "Дано не е тяхно бебето!" се повтаря като мантра десетки пъти. Както и доста цветисти епитети по адрес на родителите. Ще ви ги спестим. Единствено се надяваме и на малкото създание в количката да бъдат спестени тези извращения. Дали?