Една майка и един баща се борят да спасят детето си. Да си родител и да живееш в постоянен страх, че можеш да загубиш детето си, е най-ужасното чувство на света. А тяхното дете се бори с тежка болест и единственият му шанс за живот е лечението, което е непосилно скъпо за тях. Страхът, който изпитва един родител, когато чуе диагнозата, е неописуем, а страхът, че детето ти има шанс, а финансите са причината да не успееш, е ужасяващ и потискащ.

Ето какво сподели бащата на 6-годишния Асен, който от 3 години се бори с тежката диагноза невробластом:

"Аз съм поредният родител, който вече няма никакви сили финансово и реших да се обърна към Вас - хора вълшебници, хора надежда, хора с прекрасни сърца! Ще опиша накратко нашата дълга борба с тази коварна болест…

Аз съм баща на Асен, момче на 6 годинки, което от 3 години наред се бори с тежката диагноза невробластом, безброй химии, безброй лъчетерапии…. и Асен отново е на легло с ниски кръвни показатели, уморен и изтощен...

Съпругата ми след като роди дъщеричката ни (защото имам още 2 деца), получи следродилна депресия… и ми е тъжно да кажа, че все още след години това остана в нея като заболяване… В тази ситуация аз не мога и да работя, защото трябва някой да е до малкия… Издържаме се някак… Издържахме се до ден днешен. Знаете колко е трудно в тези времена, но до момента някак си се справяхме.

Сега обаче… сега ни се налага да отидем за специална терапия в Турция (MIBG Therapy е радиофармацевтик, използван както за изобразяване, така и за лечение на невроендокринни тумори.), в Турция сумите са непосилни за нас като семейство… Една терапия е близо 6000 €… Колко процедури ще са ни нужно като брой - нямам яснота... Предстоят ни и операции, но те ще са тук в България.

МОЛЯ ВИ с ЦЯЛОТО сърце си за моя син - без значение каква е сумата, моля бъдете в помощ за Асен! Всяко дете заслужава живот…! Всяка подкрепа е капка живот! Ако успеем да съберем сумата, Асен ще бъде в Турция в най-скоро време."

Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut
https://pavelandreev.org/bg/campaign/badi-nadejda-za-asen

Банка:
Allianz Bank
IBAN:BG70BUIN95611000740295
BIC:BUINBGSF
Получател:
Фондация Павел Андреев
Основание:
Асен Божидаров Асенов

Включете се в онлайн базара на платформата
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share