Паркирането се превръща в наболял проблем из големите градове, а Пловдив не прави изключение.

Зачестяват посегателствата заради паркоместата, а следващата случка от кв. "Коматево" е именно такава. Дама открила колата си със строшена чистачка и спадната гума. Тя твърди, че това е станало, закото е спряла на свободно място край блок през нощта. С. Петрвова подозира за виновен гражданин от жилищната сграда, къв който се обръща със своя публикация във Facebook.

"Това че спадна гумата на колата ми и счупи чистачката, повече мъж ли те направи, по-добре ли спа, изби ли си комплексите", избухва тя.

Тя споделя, че е подала сигнал до органите на реда, но призовава и за повече разбиране - с оглед на липсата на достатъчно места за колите.

Вижте цялата ѝ публикация, споделена във Facebook:

"До "щастливия мъж" от блока на ул. "Лозарска": това че спадна гумата на колата ми и счупи чистачката, повече мъж ли те направи, по-добре ли спа, изби ли си комплексите на жалък мъж. Предвид обстановката с паркирането в целия град, всеки спира където има свободно място, особено като се прибираш в 00.40 от работа като мен.

До този и други тарикати: ако наистина си мислите,че местата пред блоковете са лично ваши, то отидете в Община Пловдив и си ги платете, за да имате право да сложите скоба. Тогава никой няма да ви спира на "мястото".
П.С. Пръстовите отпечатъци са снети, спи спокойно."