Понякога хората с добрите постъпки не искат славата. Те правят добро, но няма значение дали то ще бъде чуто или видяно, или споделено.

Такъв е случаят и с мъж от Благоевград, който помага на бездомни кучета.

"Ние хората вече сме станали толкова безчовечни, че всеки малък жест ни прави впечатление. Мъжът спря с тежките торби и започна да гали бездомното “страшно” куче. Кучето пък толкова много му се зарадва, че почна да скача и да иска да се гали. За една кратка минута голямото страшно куче усети любов. След това мъжът си тръгна, а кучето продължи до него и в далечината се разделиха.

Този човек ми оправи денят и ме накара да се усмихна, наистина. На пръв поглед нещо толкова обикновено, но само човеците ще го разберат.Прави добро и ще ти се връща добро.", разказва анонимен гражданин.

Неслучайно неизвестният получи десетки похвали.

"Този човек често слага храна и вода на бездомните кучета. Тихо, скромно и без да бие на очи. Респект!", посочи Петър С.

В публикацията е приложена снимка  в гръб на човека, която е много подходяща за статията. Ние също нямаме намерение да разкриваме самоличността на човека, дано не разсърди, че споделихме и делата му.