Шофьор, стана жертва на агресия, защото дал път на камион и две коли на кръстовище на околовръстния път в Пловдив. Това показва видеоклип, споделен в социалните мрежи, който видя и GlasNews.bg.

"С потърпевшия са пътували съпругата му и малката им три годишна дъщеричка!", пише страницата, споделила видеото, на което се вижда как от кола с пловдивска регистрация излиза мъж с предмет, с който, както се твърди, удря по автомобила на снимащия. 

Няма ясна информация какъв е предметът на нападението. Липсват и кадри какво точно прави въпросният мъж.

Страницата потвърди, че сигнал е подаден, като се чака реакция от ОДМВР - Пловдив.

Видеоклипът предизвика полемика в коментарите, като потребителите не успяха да се обединят на едно и също мнение. Една част заклеймяват действията на нападателя.

"Снимащият се опитва да направи добро на пътя, отнемащо точно 8 секунди и някакъв австралопитек за тези загубени 8 секунди му скача на бой. Това не само, че не е нормално, то е трагично.", пише Андрей Георгиев. "Поредният, дето си мисли, че със сила ще оправи нещата в тази държава.", допълва още един потребител. "Много нестабилни се навъдиха по родните пътища.", пишат още потребители.

Други коментиращи обаче, изтъкнаха факта, че снимащият няма право да спира на път с предимство, тъй като това може да доведе до сериозно ПТП, "особено на път с предимство".

"Не е добре да спирате на пътя където ви падне, особено когато сте с предимство и тези зад вас не го очакват. Ще долети някой отзад с 90+ и ще ви събере всичките. Все пак това е извънградски път, не е паркинг.", пише мъж преди да осъди действията на водачът, който слиза от автомобила си с агресия. "В желанието си да направи добро, постъпи малко глупаво и доста рисковано!", допълва мъж.

Някои се учудиха и защо водачът с видеорегистратора спира след пловдивския автомобил. "Аз си продължавам и, ако той кара след мен, отиваме до някоя патрулка и да видим там дали ще удря колата!", коментира мъж.

Този налетя на бой на познат с бебе в колата, а после избяга

Агресия на пътя: Мъж заплаши с пистолет полицаи в София

Замериха с кенче кола на жени, показаха им средни пръсти ВИДЕО