Споделено фото в социалната мрежа Фейсбук, на което се вижда как възрастен мъж държи цигара в ръката си, а до него е и кучето му, предизвика бурни реакции.

"Дръпна си от цигарата, каза му: “Ти си най-хубавото куче в София” и си слязоха щастливо на Попа.", така е озаглавена снимката, публично споделена в социалната мрежа. 

В коментарите, част от потребителите се ядосаха на подобен тип пътници, които безпардонно палят цигара в превозните средства на столичния градски транспорт и жестоко осъдиха действието на побелелия възрастен мъж. "Трябваше един хубав бой да му дръпне някой на тоя "тарикат".", пише остро Александър.

Други потребители пък съветват да не гледаме над всичко с ярост и омраза - "Всеки бърза да съди, кой знае какво му е било на човека", коментира Жаклина.

"По-запознати" твърдят в коментарите под поста, че мъжът е "реститут", живеел срещу "Майчин дом" и често злоупотребявал с алкохола - дали навярно е така, можем само да гадаем. 

"Какво прави една цигара. Ако не беше цигарата 99% от коментарите щяха да са хубави. Един човек никога не трябва да се съди по външния му вид. Никой не знае как ще го завърти съдбата и живота и всеки може да се окаже на негово място. Има доста по-дразнещи индивиди в градския транспорт.", категорична е Силвия.

Нека все пак не забравяме, че употребата на тютюневи и други изделия за пушене в градския транспорт е напълно забранено.

Снимка: Hago Arman Babikyan / Facebook