Трафикът в Пловдив става все по-напрегнат с всеки изминал ден, а за съжаление зачестяват и свадите по пътищата на града. Разменят се реплики на висок тон, заплахи, не са рядкост и случаите на физическа саморазправа.

На този фон плодивчанин сподели за словесен сблъсък с млада шофьорка. Причината? Паркирането на младата дама, което по думите на Димитър М. затруднявало движението. Всичко станало във вечерните часове на 2 юни в пловдивския "Кючук Париж".

Мъжът опитал да влезе в паркинга на местно заведение, но паркираното возило му пречило. Димитър М. попатал околните кой е спряла така "нагло", а в този момент се намесила и шофьорката.

"Въпросната п*кла ме връхлетя с бомбардировка от арогантни и вулгарни реплики, които няма да цитирам," пише той. Мъжът отбелязва, че също е "отвърнал със същото". Той подал и сигнал до 112, а младата жена  "избягала".

Вижте цялата публикация, споделена от Димитър М.:

"Интересна случка от днес, около 21часа. Една малка п*кла, на не повече от 19 години, беше спряла като царицата на Пловдив. Аз , опитвайки се да вляза в паркинга на "Марса",  попитах стоящите на дюнерите кой е спрял така нагло (на паркинга имаше няколко свободни места ). Секунди след като попитах, въпросната п*кла ме връхлетя с бомбардировка от арогантни и вулгарни реплики, които няма да цитирам, та въпросът ми е: нормално ли е да си в нарушение и да се държиш по този начин?.... Не си кривя душата, след няколкото и реплики определено и аз отвърнах със същото.
П.С. След позвъняване на тел 112 просто избяга".