Майка и малкото и дете се нуждаят от нашата подкрепа. Жената е в тежко здравословно състояние и отглежда сама 5-годишния си син. Двамата живеят в Пловдив. Само дни, след като от Подай ръка споделиха за семейството, добри хора се включиха в кампанията. Платени са най-основните им задължения, а пловдивски хирург се е ангажирал и с извършването на напълно безплатна операция за майката.

„Здравейте, Приятели.

Включваме се с информация за каузата ни, за малкия Ники и мама Анастасия от Пловдив.

Само в рамките на няколко часа, успяхме да заплатим всички дължими наеми за миналите месеци, както и да внесем наем и за този.

Осигуровките на мама Анастасия са погасени, хирург от Пловдив с огромно сърце, прие да оперира Анастасия напълно безвъзмездно и средства за операцията няма да са необходими.

В неделя е на преглед, след който ще стане ясно каква точно интервенция ще бъде нужна.

Здравословното състояние на Анастасия е лошо, в момента е подложена на биологично лечение (псориазис, псориатичен артрит). Има пъпна херния и се нуждае от операция и поставяне на платно. Всичките тези проблеми възпрепятстват Анастасия и жената е изпаднала в трудности.  Живее под наем и вече два месеца не го е плащала, има проблеми със здравните си осигуровки отново.

Днес в дома им трябва да пристигне новата пералня.

Посетиха ги различни хора, малкият герой получи много лакомства и подаръци.

А, за рождения си ден ще получи и така мечтаната детска полицейска кола.

Относно народните танци, Ники става на 5 годинки и ще може да тренира безплатно, като получихме контакт на директора на ОДК - Пловдив, откъдето получихме съдействие.

През следващата седмица ще посетим дома на семейството, за да предоставим всичко, което пристигне при нас за тях и отново ще се включим с информация в развитие.

Много благодарим за светкавичната подкрепа за мама Анастасия и Ники.

Заедно правим чудеса

Желаем Ви много успешен и усмихнат ден,“ написаха от фондацията.

Подай ръка ЗПДБ

С грижа за Българското Общество.

Всеки, който желае може да подкрепи нашите каузи, чрез сметка:

BG60STSA93000027878362

Банка ДСК/STSABGSF

За Подай ръка ЗПДБ/Give a Hand ZPDB

Основание: Дарение за Подай ръка

PayPal: [email protected]

Ако харесвате нашата дейност и всичко, което ние правим, може да подкрепите и самата организация, чрез дарение в подкрепа за развитието на Подай ръка, чрез сметка:

BG94STSA93000030698607

Банка ДСК/STSABGSF

Получател: Подай ръка ЗПДБ / Give a Hand ZPDB

Основание: Дарение за развитие на Подай ръка

PayPal: [email protected]