Видеорегистратор улови поредна агресия по пътищата на страната, този път от София. Действието се развива на пресечката на булевард "Овча купел" с улица "Народно хоро".

"Направо може да се продължи само в лявата лента, дясната е само за надясно. След зелена светлина продължавам направо и след премнаването на кръстовището се престроявам в дясно с мигач. Автомобилът с рег. номер #CA3396TP преминава направо от лента за надясно... След засичане и принудително спиране излиза и агресира, като се опитва да удря шамари.", написа Facebook страницата, която сподели записа, който GlasNews.bg видя.

Страницата уточнява, че има подаден сигнал към полицията.

"Тоз пък къде тръгна? Добре, че не попадна на някой по- агресивен.", пишат потребители, уточнявайки, че винаги е нужно човек да има лютив спрей в колата си.

"Не стига че е в нарушение, ами и налита на бой", добавят други коментиращи. "Там на този светофар от край време е така, много често и на червено не спират. Евала, че отстъпи вместо да му резнеш една в нослето, че после ти ше си виновен." Някои дори не успяха да разберат и какво е причинило агресията на водача на сивия автомобил - "На този какъв му е проблема? Не разбрах?"

Коментиращи сравниха агресора с анимационния герой Фред Флинстоун и градински гномчета.

Припомняме, че преди дни ви разказахме за случай на агресия и от Пловдив.

Нападнаха шофьор - дал предимство на камион и две коли ВИДЕО