Нагла измама е станала бургаския квартал „Меден рудник“. Мъж, който вечерта се трансформира в жена, е ощетил продавачка в магазин. За това сигнализира потърпевшата. Мирослава Димитрова споделя, че въпросният човек е влязъл в хранителния магазин, напазарувал торба с продукти, след което поискал и две кутии цигари. Съвсем случайно се оказало, че приложението на телефона му за плащане с карта, не се отваряло. Казал, че ще отиде до колата си за пари, а преди това прибрал цигарите в джоба. На излизане казал на жената, да му направи едно кафе. Разбира се повече не се върнал.

Жители на града коментираха във Facebook, че са запознати с мъжа. Твърдят, че той се казва Теодор Якимов, а социалните мрежи се подвизава с името Genchevanatali. Допъват, че Теодор отдавна се занимава с подобни измами.

„Не знам как да започна поста си, може би е малко клиширано, но съм длъжна да споделя, какво ми се случи с въпросния господин. Дойде в хранителния магазин, в който работя и започнах да му пълня торбата с продукти, отделно ми поиска 2 кутии с цигари, които прибра в джоба си, (съответно останалите продукти останаха в торбата на касата) каза, че ще плати уж с карта, но не можел да си отвори приложението през телефона и пожела да отиде до автомобила си, аз не се досетих какво може да се случи, което е моя грешка, та въпросният господин се изниза с цигарките и преди да отиде до ’’автомобила” да вземе пари, ми каза “Направи ми още едно кафе, ей сега идвам”, та той явно си е казал, е какво 10 лева, няма да забогатее, нито обеднее, защо да и ги плащам? Ако видиш поста ми, предполагам няма да те хване срам, защото при вас това е практика, но знай че някой там някъде, за тези 10 лева си съдира гъза по цял ден, има деца да храни и семейство носи на гърба си! Не стига, че по цял ден битки в ТикТок ами и си крадете на воля, не бъдете толкова жалки! Предлагам ти да си намериш работа и да не правиш повече подобни цигании, защото това се плаща от мен, а никой няма право да взема от хляба на ближния си!,“ написа Мирослава.

Ето и част от коментарите:

„Въпросният човек измами куп хора със огромна сума пари за подаръци във тикток. Процедира масово със кредитни карти, източил е няколко такива. Дори го даваха по телевизията многократно, този докато не бъде осъден няма да се спре. Лицето на снимките се казва Теодор и е от Бургас.“

„Краде от всеки магазин.“

„Миналата седмица е излъгал и леля ми… Репертоара му е един и същ.“

„Миналата седмица и мен се опита да излъже, обаче аз много добре го знам този.“