Късно вечерта на 25 юли "Една българска роза" на Паша Христова прозвуча в Русе. Красивата песен беше изпята от деца, които спокойно си стоят на детска площадка, а това предизвика възхищение на много от потребителите на социалните мрежи. 

След като жена сподели видеоклип на непознати за нея деца, които пеят песента на Паша Христова, потребители на социалната мрежа Фейсбук останаха възхитени от избора на песен и от гласовете на децата. "Браво на децата! Браво и на вас, че ги похвалихте! Аз чувам страхотна песен и чуден глас! Това дете има талант. Трябва да се радваме на децата, да ги хвалим, да ги обичаме. Благодаря ви, че постнахте този клип! Как ми се иска по често да виждам такива клипове. А не да гледаме как дишат балони, пушат и пият алкохол!", написа жена

Авторката на публикацията написа, че малко след заснемането на клипа някой е направил забележка на децата. Това предизвика остра реакция от страна на някои коментиращи, които смятат, че на никой, на който му се спи, няма да му пречи песента. "Хубавата музика винаги е пречила на "съвестните граждани". Я, да бяха надули някоя чалга - щяха широко да разтворят прозорци...", написаха потребители. "Уникална песен пеят, вместо да са в някой дискотека и да пеят чалга и да се наливат с алкохол!"

Видео: Крема Любчева