Приятели на моториста Константин Стефанов, който пострада тежко при катастрофа в Пловдив, организираха набиране на средства, за да помогнат на него и семейството за предстоящите операции. Снощи те съобщиха, че са успели да съберат над 11 000 лв. за пострадалия си приятел. Ето какво написа Стилияна П. в една от групите във Facebook:

"Скъпи приятели и колеги, днес в Пловдив успяхме да съберем сумата от 11 750 лв. в подкрепа на колега, пострадал при тежко ПТП. Утре ще се присъединим към вашата сбирка на ЕКО, за да може който има желание да се включи. Благодаря ви предварително. Дни като днешния ме карат да се гордея с мото-обществото, много сме и сме сила".

GlasNews припомня, че катастрофата стана след отнемане на предимството на моториста, малко след 1:00 на 11 август. 

Моторист пострада тежко при катастрофа в Пловдив

Приятелите на Константин в публикация на социалните мрежипризоваха за помощ всички мотористи в България:

"Здравейте! Наш колега и приятел пострада много тежко при ПТП - отнемат му предимството и последва челен удар в задницата на кола. Момчето е в много тежко състояние. Ние неговите приятели организираме набиране на средства, за да помогнем на семейството за предстоящите операции.

Моля, който има възможност да се включи. Всеки 1лв е от огромно значение за нас. Ще ви държа в течение относно състоянието му. Константине, с теб сме момче!

IBAN : BG85STSA93001525673439

ТИТУЛЯР : АЛБЕНА КИРИЛОВА СТЕФАНОВА

На основание за превода, моля пишете ЗАХРАНВАНЕ, а не дарение, защото се плащали разни данъци и т.н ,такива са инструкциите от банката."