Нов шокиращ случай на учителски произвол разбуни духовете в социалните мрежи. Преподавателка във варненско училище крещи и проявява физическа агресия към третокласник, а родителите на момченцето са категорични, че това не е единичен случай.

На видео, разпространено в интернет, се вижда как учителката от СУ "Неофит Бозвели" крещи истерично и шамаросва детето. Родителите на момчето обаче разбрали за всичко, едва след като клипът плъзва в социалните мрежи.

"В началото на месеца, на 3-ти получих видеоклипа от група във Facebook, в която си споделяме задълженията, класната пише какви домашни работи имат децата. Преглеждайки клипа видях, че това, което се случва на този клип е с участието на моето дете. Госпожата му крещи, удря го и му казва да отива ида си лекува нервите, ако не се чувства добре", каза пред Нова телевизия Иван Чаталски – баща на дете, което участва в клипа.

Тогава момчето си признало, че е отнесло шамар от госпожата.

Директорът на училището Даниела Игнатова знае за случая и е направила проверка. Сигнализирано е Регионалното управление по образованието, откъдето също са направили проверка.

"Разговарях с въпросната госпожа. Тя каза, че е била афектирана, защото ситуацията е била такава. Втора година е учител в училището, има 32 години стаж, като 22 години е била в друго училище", заяви директор Игнатова.