Абитуриентският бал неминуемо е важна част от живота на всеки младеж. Радостен момент, в който зрелостниците отпразнуват своето дипломиране и поемат нови и вълнуващи стъпки в развитието на живота си. Именно това е моментът, когато 12-класниците ще решат дали ще продължат образованието си и каква сфера на реализация ще изберат. По традиция у нас випуските, заедно със своите преподаватели се събират, за да отпразнуват и запечатат вълнуващи спомени заедно. За едно момиче денят на „изпращането“ е бил белязан от една голяма добрина. Бащата на момичето сподели своята благодарност към непознат от Асеновград, който е закарал дъщеря му до гимназията в Пловдив. Възпитаничката на Художествената гимназия в последния момент остава без транспорт, но за щастие една добрина ще остане задълго в сърцата на момичето и близките ѝ.

Вижте какво сподели Dani Garfild: 

„Искам да БЛАГОДАРЯ на Христо Веселинов, кара черно BMW. Само това разбрах за него. Тъй като не го познавам ще използвам групата, дано е тук.

Благодаря ти, че днес /14.05/ си закарал дъщеря ми Ирина на изпращането й от НХГ "Цанко Лавренов" в Пловдив, въпреки че си разбрал в последния момент така да се каже, че няма кой. Комшията ми Добрин Янков трябваше да я закара, но дядо му не е бил добре и се е наложило да отидат в болница в Пловдив. Обадил се е на Христо, предполагам е имал ангажименти, планове за деня или някаква работа, но той веднага се е съгласил. Благодаря ти за благородния жест към Ирина. Пиша го сега, защото чак като се прибрах от работа разбрах какво е станало. Комши и на теб ти БЛАГОДАРЯ.“

„На добър час на момичето и сбъднати мечти! Винаги да среща доброто!,“ пожелават хора под публикацията в мрежата.

„Има готини хора,“ пишат още.