Снимка, публикувана в социалните мрежи, показва как варненец е паркирал автомобила си извън обозначените места на паркинг, частично върху тревиста площ.

По-голямата част от шофьорите критикуваха не извършителя, а авторката на снимката, която й сложи надпис "Когато паркоместата ти се видят малко".

"А Вие откъде знаете, кога се е паркирала така синята кола и колко е бил запълнен паркинга в този момент?", пита мъж. "Това ми прилича на човек, който три дни поред, като се прибира от работа е нямало места ... Кой знае колко е обикалял махалите ... Явно сега е спрял да обикаля.", коментира друг потребител.

"Когато си нямаш друга работа, постваш малоуни постове!", допълват потребителите.

Други намериха отчасти вина и във водача на синя автомобил.

"Не знеш колко е бил пълен паркинга, когато корсата е паркирала. Иначе е редно като се освободи място поне да я премести", пише коментиращ. "Снощи може би не е било хич така празно... въпреки, че въобще не оправдавам паркирането му."

Някои намериха и забележки в израза "тревна площ". "Вие това тревна площ ли го наричате!? Едва ли някога е било затревено.", пише потребител, на който друг му отговаря с "Ами, с тези нрави, няма и как да стане английски райграс. Как да стане тревна площ, когато глигани го газят?"

Снимка: Вела Топузкова