Дама изчезна край София, а нейни притеснени близки я издирват. За ситуацията алармира Габриела Спасова, племенницата на жената.

Тя разказва, че 39-годишната ѝ леля е в неизвестност от 10 часа на 18 август. Последно е видяна в село Владая, където се качила на автобус към "Княжево",  като след този момент следите ѝ се губят.

В себе си имала телефон, чиято батерия паднала, а така роднините ѝ не могат да се свържат.

Жената била облечена с " с розов/цикламен панталон, бяла тениска и дамска малка чанта". "

Ще съм благодарна ако сте я виждали накъде или имате някаква информация, да се свържете с мен на лично съобщение или под поста", призовава Спасова.

Вижте и целия сигнал, споделен от Габриела Спасова:

"Здравейте, това е леля ми -  тя е на 39 години, има психично разтройство, отказва и е спряла изцяло лекарствата, които са и предписани, изчезнала е на 18.08.2024 г., 10:00 часа.

Последно е видяна в с. Владая, след което се качва на рейс 59, посока "Княжево" и оттогава следите и се губят, цяла нощ не се е прибрала, последно е била облечена с розов/цикламен панталон, бяла тениска и дамска малка чанта, в нея има лична карта за самоличност и телефон, на който му е паднал батерията още от вчера сутринта и нямаме връзка с нея.

Ще съм благодарна ако сте я виждали накъде или имате някаква информация, да се свържете с мен на лично съобщение или под поста."