Жена се оплака от перверзник, скрит в храст до подлез на столичния булевард "Черни връх". В публикация в социалните мрежи жената сподели неприятната случка. 

По обед жената слизала от асансьор на подлез, заедно с нейния едногодишен син, който е в детска количка, и видяла ексхибиционист в храста, прикрит така, че да се вижда само неговото лице.

Жената, в паника изкрещяла, че ще се обади на 112, след което избягала, като се спряла в близка градинка. Звънейки на 112, тя видяла мъжът да изскача от храста и да бяга. Тя твърди, че случката е станала до градинка срещу голям търговски център, намиращ се на кръстовището на "Черни връх" с булевард "Арсеналски".

Ето пълния текст на жената:

"Около 12 часа на обяд, днес, слизайки от асансьора на “Черни връх”, с едногодишния ми син в детска количка, се натъкнах на меко казано отвратителна гледка. В храста, който е до подлеза, имаше ексхибиционист. Беше застанал така, че да не се вижда извратената му мутра.

Обикновено около подлеза и градинката има винаги хора, но сега буквално нямаше жива душа. Изкрещях му, че звъня на полицията и преминах бързичко - тъй като се притесних доста... Застанах до първата пейка в градинката и докато звънях на 112, изскочи от храста и се затича по посока на булеварда.

Изживяването беше изключително неприятно, също и притеснението, че нямам идея дали това хахо няма да направи нещо на детето ми, или на мен, ако се почувства застрашен... Имайте си едно на ум, когато минавате от там."

"Това е болест. И освен това са безобидни, достатъчно е да му креснеш и бяга. А и да се звъни на 112 няма смисъл", коментира под публикацията жена. Други жени споделят същото мнение, че е досатъчно само някой да им се скара, но коментираща сподели, че нейната "среща" с подобен човек не приключила със "скарването". "И аз се натъкнах на един преди няколко седмици на канала. Но не помръдна колкото и да му се “карах”. казах му и че отсреща по тротоара се задават мъже, но той пак не реагира и си продължи…", пише същата.

Друга дама сподели пък, че в градския транспорт попада на такива. "Ами не е нещо необичайно, за съжаление. В рейсовете ми се е случвало да си вадят половия орган и да мастурбират, на канала и в Борисовата също..."

Жени също така предупредиха, че са чували, че на ексхибиционистите им доставяло удоволствие, когато успявали да уплашат хората.

В секцията за коментари се видя и личния профил на Борис Бонев, общински съветник от ПП-ДБ-Спаси София, който е "тагнал" профила на негов колега съпартиец, член на комисията по обществен ред - Христо Копаранов. "Кажете къде точно е това, защото метод за справяне е ако храсталаците се поддържат и кастрят, за да няма къде тези хора да се крият. Hristo Koparanov, като член на комисията по обществен ред, моля да предприемеш действия, след като се дадат повече подробности", написа Бонев в коментара си.

На него жена му отговори със следното: "Само да не се окастрят до земята, както на много места се съсипва растителността в градинките с подобни аргументи и за всеки случай всичко се реже до дъно."

Снимка: Мястото, където жената е видяла мъжa, GoogleMaps