Паркирани автомобили блокираха улица в кюстендилското село Драговищица, предизвиквайки неудобство и изненада сред шофьорите.

За случая съобщи Владо Лехчански в социалната мрежа Фейсбук, след като преминаването му е било възпрепятствано от паркираните автомобили.

Лехчански написа следното: „Главният път в село Драговищица е затворен за ремонт. Отбиват движението по обходен път. Минавам по обходния път и стигам до тук. Звъня на звънеца на къщата и една госпожа излиза и казва: „Аз съм си пред нас. Кажете на комшията“. Обаче и той си бил пред тях... Е, няма да се оправим никога!“.

Публикацията на маж привлече вниманието на много потребители, а в коментарите се включи и Нели Боянова, жената, чиито автомобил е бил паркиран на едната страна на улицата.

Боянова обясни ситуацията така: „Госпожата с колата вдясно съм аз. Само да уточня, че от много години ние с моя съсед сме в конфликт точно поради тази причина, защото той живее на две улици и има много повече възможности къде да си остави колата, а аз мога да я оставя само там, където съм я паркирала. Пътят беше освободен след две-три минути“.

Снимка: Владо Лехчански

„Екстра са спрели. Е, така и в Кюстендил пред нас спират и никой не може да мине, братче. Пълна анархия, а катаджиите даже не смеят и акт да им пишат“, коментира Борис Мицов.