62-годишният мъж, който бе блъснат от бетоновоз по-рано днес в пловдивския квартал Кючук Париж, е без опасност за живота. Той е с травми по цялото тяло и вътрешни контузии, обявиха за TrafficNews от УМБАЛ „Св. Георги“. Пациентът ще бъде настанен за лечение в болницата, като предстои да му бъдат извършени последващи изследвания.

Бетоновоз блъсна пешеходец в Пловдив*

Междувременно след произшествието се появи и друга версия. Очевидци твърдят, че 62-годишният мъж сам се е хвърлил пред тежкотоварния автомобил. По техни думи пешеходецът не бил пострадал тежко, а единствено имал охлузвания в областта на крайниците. Според тях първоначално изнесеният план, че кран на сектор „Специализирани оперативни дейности“ ще повдигне бетоновоза, да за извадят приклещения под него човек, не се е осъществил. 

По информация на TrafficNews пешеходецът се е ударил в бетоновоза, докато пресича неправилно платното за движение. Камионът, както и другите автомобили в участъка, са се движили изключително бавно, заради трафика по тази улица. В момента тече разследване относно причините, довели до инцидента, като се проверява и тази версия.

Очаквайте подробности!