Поредното BG безумие!

Жители на Добрич скочиха срещу поредното недоразумение - искат оставката на архитекта, проектирал направата на тротоар в града. Е, с право я искат. И ние сме леко втрещени, след като видяхме снимка, споделена в социалната мрежа Фейсбук. От нея става ясно, че действително тротоарът е много тесен, а на всичкото отгоре има поставен и стълб за знак - абсолютно безумие.

Майките с колички, както и хората в инвалидни колички изпитват затруднения, когато се наложи да преминат през трасето. Ако пък се срещнат една срещу друга две майки с колички - едната от тях трябва да слезе на пътното платно сред автомобилите, ако успее обаче, защото до тротоара има паркирани превозни средства.

Само преди дни Ви запознахме с подобен случай, но от столицата - там пред магазин и по средата на тротоар в жилищен комплекс е поставен знак "Служебен абонамент". Припомнете си тук:

Господа, колко пари дадохте на общинарите за това безумие? СНИМКИ

"Не стига колкото са тесни тротоарите ами и стълб за знак. Кой ги мисли тия работи да му подаря една ролетка?!", възмущава се Радев на добричкото безумие.

Димитър Стоянев пише в коментарите под публикацията, че е нужно само някой да се подпре на стълба и той ще падне, а може и вятърът да го изтръгне. "Такива са новите стълбове. Очаквайте малоумна организация, като на други места", допълва още той.

"Ако се мислеше как трябва и как е правилно да се направи,то много неща в Добрич щяха да са различни,но тук по важни са парите не изпълнението", коментира Иванка Петрова.

"Остави другото, ами и никой няма да го спазва този знак", такова мнение изразява Петър Бонев.