Камион се сблъска с лек автомобил, след като при лента за ляв завой камионът продължи напред. Това показва видео, публикувано в социалните мрежи, забеляза GlasNews. Инцидентът е от софийския булевард "Ломско шосе".

На клипа се вижда как бяла кола продължава напред в средна лента, предназначена за продължаване направо. По средата на кръстовището обаче от лявата й страна изкача тежкотоварен камион, който буквално я избутва от пътя й, за да мине от лява лента в средна.

След лекия инцидент камионът успешно продължава напред, докато колата минава зад нея. От записа не става ясно дали после водачите спират.

Коментиращи подозират, че шофьорът на камиона може дори да не е разбрал за случилото се, тъй като някои твърдят, че колата е била в "мъртвата точка". Други обаче останаха потресени от "наглото" поведение на водача на камиона. "Добре подпря го влачи го малко. Ами спри поне...", пишат някои.

"Удря кола, влачи я и после се изнася... Въобще не коментирам че там нарушенията ги правят от лентата на дясно, да завиват на ляво. Няма логика да си чакал цялата опашка за ляво и да тръгнеш направо", коментира пък друг потребител на Facebook.

Видео: Лудостта по пътищата на България. Нека я спрем заедно, чрез Facebook