Мъж е изчезнал при поход в планината, а негови близки го издирват. За случая алармира Кольо Манолов в социалната мрежа Facebook.

Той разказва, че негов близък роднина е прекарал три вечери на хижа Козя стена в Стара планина. На 18 август трябвало да се прибере в Карлово, като поел на път към 7:30 часа. Това става ясно от информация на хижарите, твърди Манолов.

От мъжа обаче няма и следа.

"Няма телефон в него и нямаме връзка. Трябваше да е стигнал в Карлово доста по-рано, а все още го няма", пише Манолов. Мъжът твърди, че е подал сигнал и до ПСС.

Но използва социалната мрежа, за да потърси хора, които може да са виждали изчезналия му роднина. "Ако някой е преминавал маршрута днес и го е срещнал, моля да ми пише на лично съобщение", призовава Манолов. Той споделя и снимка на изчезналия мъж, чието име обаче не разкрива.

Обновена: Манолов, споделил поста за карловеца в неизвестност, разкри, че мъжът вече е забелязан на път за Клисура. Той е жив и здрав.

Вижте цялата му публикация:

"Здравейте, близък мой роднина беше за 3 вечери на хижа "Козя cтена". Днес трябваше да се прибере в Карлово чрез следния маршрут. Сутринта около 7:30 е тръгнал (хижарите го потвърдиха) от "Козя стена" посока хижа "Ехо" и от там село Розино. Няма телефон в него и нямаме връзка. Трябваше да е стигнал в Карлово доста по-рано, а все още го няма. Ако някой е преминавал маршрута днес и го е срещнал, моля да ми пише на лично съобщение. В коментарите прикачвам снимка на човека. Благодаря!...
Току-що пуснах сигнал в ППС."