Шофьор е попаднал в спорна ситуация на пътя. Мъжът получава акт, защото се е движил около 6 километра по път, изискващ винетка, която той нямал. Как се стига до там обаче.

Случката е от миналата година, когато мигранти са катастрофирали на столичното Околовръстно. Поради инцидента, трафикът е бил регулиран от полицията. Движението се е пренасочвало от служителите на реда през магистралата. Именно те са казали на Георги Ленков да се отклони от пътя си. Сега мъжът е озадачен дали е редно да бъде глобен.

„Здравейте, пиша тук, защото вероятността някой да е засегнат като мен е голяма. Става въпрос за катастрофата която беше на 27.11.22г. (ако не ме лъже паметта) с мигрантите и полицията, на Околовръстното, посока Казичене. Та, въпросната сутрин бях тръгнал на работа, обаче заради произшествието, не ме пуснаха да продължа към Казичене, работя в индустриалната зона, където е и бившата чипита. Казаха ми да се върна, и единствения път беше през магистралата, обратен на Лозен, и по един тесен и асфалтиран път. Естествено нямах винетка, и веднага акта е на лице. Обжалвах, но нищо не се случва, даже вече е и за връчване въпросният акт. Моля, кажете как да процедирам от тук нататък, и ако има други засегнати, ако желаят, може да се обърнем и към някоя телевизия. Благодаря предварително,“ пие той в социалната мрежа.

„Изчакайте, да ви насрочат делото и си водете свидетел, затова че сте минали по този път, по нареждане на властите,“ съветват го.