Дама сподели за неприятна ситуация на ключов път в Пловдивско.

Ангелина С. твърди, че е участвала в произшествие с камион на "Асеновградско шосе", а водачът на превозното средство е не е спрял за уточняване на щетите. Тя дава гласност на случката в социалната мрежа Facebook.

"Колегата с камиона, който ме зажули на колелото на  "Асеновградско шосе", посока Белащица, и който когато спрях на аварийни и слазох продължи да се движи и да бута колата ми - не е човешко!", твърди Ангелина С.

Ангелина публикува и снимки, илюстриращи щетите. На тях се вижда пукнатия стоп на возилото, както и зажулените задна броня и калник.

Дамата разказва, че е тръгнала по пътя си, за да "не стане по-голяма беля". "Но това, че не спря, когато отбих и ти дадох сигнал в отбивката, за да не пречим на движението не те оправдава по никакъв начин", пише тя. "Грешката ми е, че се качих и тръгнах, а трябваше да остана с риск да дотроши колата ми, а може би и да мине през мен", допълва Ангелина.

Тя коментира, че е подала сигнал за случката до органите на реда.

Вижте и публикациите на Ангелина С. по случая, публикувани във Facebook:

"Колегата с камиона, който ме зажули на колелото на  "Асеновградско шосе", посока Белащица, и който когато спрях на аварийни и слазох продължи да се движи и да бута колата ми - не е човешко!

Тръгнах, за да не ме помелиш и да стане по-голяма беля. Но това, че не спря, когато отбих и ти дадох сигнал в отбивката, за да не пречим на движението не те оправдава по никакъв начин.

Изказвам възмущението си от това колко безотговорно може да се държи един мъж. Толкова ли е трудно да бъдем човечни? Пиша, за да се замислим, а не да се оплаквам.

Приятен път и безаварийно ти пожелавам. Щетите ще си ги поема. Но дано ти намериш доброто в себе си. Да не мрънкаме срещу правителство, шибан живот и неуредици. Ние ги създаваме.
Усмихната седмица на всички пожелавам! И нека сме добри!

...Ние сме в стеснението след колелото преди прелеза. Аз съм пред колегата с камиона. И как не ме видя, след като спирам колата на аварийни светлини, слизам и му махам, а той продължава да бута автомобила ми?
Грешката ми е, че се качих и тръгнах, а трябваше да остана с риск да дотроши колата ми, а може би и да мине през мен.

А можеше и още коли да "нанижем" след нас. Това, че сме жени не ни прави лоши и безотговорни шофьори. А знаем и самочувствието на водачите на камиони. Правилника го зная и го спазвам. Толерантността на пътя ни липсва. Хубав ден и безаварийно!"