Мъж сподели, че сутринта е намерил автомобила си със счупено странично огледало. В публикация във Facebook той съобщи, че е паркирал колата си в близост до дискотека в столичния квартал "Студентски град" на 26 септември към 20:00 вечерта.

Към 8:00 сутринта на 27 септември я заварил в състоянието от снимката.

Мъжът обвини някой "подпийнал младеж" от дискотеката, като го призова да поеме отговорност и да поправи счупеното. Той апелира и всеки, който е бил свидетел, или има запис от камера, да се свърже с него.

Ето какво написа мъжът в публикацията си:

"Здравейте. Моля подпийналият младеж от снощи да ми пише и да се разберем да вземе едно огледало от някоя морга и да почерпи една бира. В същото време, ще съм благодарен и аз ще почерпя, ако някои е видял нещо от случката или има запис от видеорегистратор/камера. Колата беше паркирана над клуб Eleven и малко над механа "Родна стряха".

"Случката е между 20:00 на 26-ти септември и 8:00 на следващия ден."

Оказва се, че това не е първият път, когато кола на същия мъж "страда" от посетители на дискотеката. В коментарите той споделя, че това е третият подобен случай със същата кола. "Веднъж изкъртена задна чистачка, веднъж откачено огледало и сега пак огледало.", казва мъжът, добавяйки, че когато паркира свой по-скъп автомобил, никога не се случват подобни неща.

Коментиращ сподели, че и на него са се случвали подобни неприятни инциденти. "И аз съм осъмвал с щети на тази улица. Тогава и трите коли зад мен също бяха изкъртени", споделя коментиращият. 

Други отбелязаха, че надали "подпийналият" ще помни какво се е случило в ноща на инцидента.

Снимка: Кристиян Гълъбов