19-годишна бургазлийка е загиналата при страшната катастрофа АМ "Тракия" в посока София. Момичето е било на пасажерското място в Аудито-ковчег, управлявано от 21-годишен мъж. 

Припомняме, че  инцидентът е  възникнал тази сутрин около 07.51 ч. в района на пътен възел Карнобат /км. 324/. Лекият автомобил е  смачкан до неузнаваемост. Водачът му е направил зрелищна каскада през мантинелата в посока София. 

21-годишният шофьор се движел в посока Бургас, катастрофирал е, след като е опитал да настигне и да изпревари циментовоз. Ударил го е отзад и прелетял с колата през разделителната мантинела, като е спрял в насрещното пътно платно, предаде Флагман.бг. От ПТП-то са острадали водачът и двете му спътнички - майка му и сестра му. Пострадалите са откарани към Бургас за оказване на медицинска помощ. 

Тежка катастрофа блокира "Тракия", има жертва СНИМКИ

Междувременно има още няколко пътни инцидента по магистралата, съобщават от ОДМВР-Бургас - единият е около пътен възел Българово в посока София - с материални щети между три автомобила, а вторият в района на км. 315 в посока Бургас между л.а. Опел и Ауди, с пострадало 15-годишно момиче.

Две верижни катастрофи затапиха АМ "Тракия"