Тежка катастрофа е станала в началото на седмицата в столицата.

Спортен "Форд Мустанг" се е врязал в мантинелите на кръговото кръстовище при надлез "Надежда", алармират граждани в групата "Катастрофи в София". Машината се е забила в огражданията, а въздушните ѝ възглавници са се отворили.

Няма официални подробности от органите на реда за причините, които са довели до катастрофата.

За броени часове публикацията, която показва местопроизшествието събира стотици реакции, а столичани отбелязват, че са забелязвали по улиците на града сходна кола да шофира рисково.

Това ли е шофьорът на Мустанга, забил се в мантинела в София? СНИМКА+ВИДЕО

"Няколко пъти съм виждал същия да раздава яко газ из центъра в пиковите часове с трафик", твърди Влади В.

ой вчера мина покрай нас и много ѝ раздаваше газ, загледах го и си говорехме с мъжа ми, че с това каране скоро ще й се нарадва, а още не я е и регистрирал дори. Та ей го, като пророк съм била", споделя дама.

"Бях навлезнал в кръговото, чу се страшен тътен, мислех че някой камион ли се удари не знам, а пичагата до мен продължи наляво по кръговото, буквално 3-4 секунди го спасиха да е на мястото на мантинелата", коментира водач.

"На светофара на шела беше страшен състезател, като ми даваше газ и ме засече, но не след дълго му е приключило състезанието", разказва Евгени В.

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 22 тежки пътнотранспортни произшествия /ПТП/, съобщават от МВР. В София за денонощието са регистрирани 21 леки катастрофи, при които няма загинали и ранени.

При произшествията на територията на страната също няма загинали, но са 32 души са пострадали.

От началото на месец септември 27 души са изгубили живота си по пътищата на страната, а други 654 са пострадали.

От началото на годината 325 са жертвите на войната по пътищата у нас, а 6618 са ранените.

Шофирайте внимателно!