Отчаяна съпруга на български шофьор от злополучния ферибот в Йонийско море, който се запали край Корфу, моли за информация. Тя се обърна в социалните мрежи към всички българи, спасени и вече завърнали се в родината, надявайки се, че някой от тях е видял съпруга й или има някаква информация за него.

Ето какво написа Величка Гърмонска в една от групите във Facebook:

"Моля разпространете! Това е съпругът ми Рангел Дърмонски, за когото все още нямам никаква информация! Някой от спасените и прибрал се в България видял ли го е? Моля се и се надявам на всякаква информация!"

Припомняме, преди час стана ясно, че спасителите са открили телата на двама от пътниците във ферибота в Йонийско море. Все още не е уточнена националността на жертвите. Близките на издирваните, сред които има 7 българи, пътуват към мястото, за да разпознаят загиналите.

Открити са още две тела на изгорелия ферибот до Корфу

Вчера пък бе открита и първата жертва от огнената стихия до Корфу. Тялото на 58-годишният Евангелос Малесиадас бе намерено овъглено в кабината на камиона.

Спасителната акция продължава. Ако информацията се потвърди, то се издирват още 8 лица.

Представители на спасителния екип са заявили, че днешният ден е изключително важен, тъй като се очаква да се достигне до непроверени до момента части на плавателния съд. Заради влошаване на метеорологичната обстановка и засилване на вятъра в района се очаква работата на спасителните екипи да бъде затруднена.

Очаквайте подробности! 

Дъщеря издирва баща си, пътувал с камион на пламналия ферибот СНИМКИ

Син издирва изчезналия си баща от изгорелия ферибот