Мъж от Асеновград сподели, че предизборна кампания си е "забила" шатрата, както се вижда на снимката, по "вече така и така поразбитият асеновградски център", видя GlasNews във Facebook. 

Мъжът сподели, че лятото на него също му се е налагало да разпъва средно голямата си шатра с помощта с помощта на четири тежести с пясък, всяка по по 20-25 килограма, които носил на ръце всеки ден. "Имало къде по-лесен начин. Направо трябваше и аз да пробия плочките на главният площад", пише в публикацията си Ангел Запрянов. "Имало къде по-лесен начин!", иронично възкликва той.

"Сигурно някой си е казал: Да ся ще мъкнем тежести, дупчи направо, к’во ти пука."

Той уточнява, че това се отнася само до малка част от предизборните шатри на партиите, изложени на асеновградския площад. "Та сега да питам аз ли бях будала, че се мъчих?", пита той.

"Шегувам се, грижа ме за вече така и така поразбитият ни център, но важното е да раздадем по някой друг балон…пък центъра .. те ще го “оправят” все пак са няколко плочки….", завършва Запрянов.

"Защото минава номера, защото всички си затварят очите и не им пука, защото за някой може. Сега след изборите да си подменят надупчените плочки и за друг път да се знае, че това не им е бащиния да си правят каквото искат. Пък и общината си има органи да види и санкционира, а не всеки път да ни изтупват като брашнян чувал за още пари", коментира потребителка на Facebook.

"За шатрата да подчертая... Това ли вие най-големият проблем? Целият център е разбит само се руши. За една шатра световен проблем има много други важни неща", пита мъж в коментарите. "И като е разбит - дай да го доразбием! Браво, правилно!", му отвърна жена. "Не да го доразбием. Не е това въпросът, а да са оправят другите, по-важните неща, за да бъде градът ни във приличен вид!", аргументира се мъжът.