Паркингът на МБАЛ "Здраве" в Пазарджик предизвика негодуванието на хората от града. Много от тях не могат да проумеят как безплатните минути са само 15, след като на всички е ясно, че 15 минути няма да са достатъчни само да стигнеш до кабинета на съответния лекар. И защо таксата за първия час е 3,00 лв., като дори на Синя зона е по-малко?

"3.00 лв. на доктора, 3.00 лв. на паркинга. Честито", написа пазарджиклия, а под поста му се нароиха множество коментари:

"Ако имат акъл, ще го оставят празен хората и ще запълнят всичката синя зона около Здравето".

"Този паркинг беше обект на дългогодишни спорове, включително съдебни, но освен няколко човека, дето ги водеха и няколко, които ги отразяваха - никой не му пукаше какво ще се случи. Така че честито. Ще си плащате и ще ви остане мрънкането във фейсбук."

"Това е подигравка с болните!"

"Че то на морето е по-евтин престоят на охраняемите паркинги".

"Важното е, че пред Кауфланд, Лидъл и Билла паркингите са безплатни".

"Всички болни отиват при някои лекар, трябва ли да плащат и за паркинг. Знае ли се колко ще останеш? Защо трябва да плащаш и за паркинг, нали вътре ти съдират кожата за прегледи, изследвания, манипулации, рентгени и т.н."

"Е, тези 15 мин. безплатни са много. 5 мин. и стига толкова. Какво е това цели 15 мин. безплатно ще спреш да стоиш. Смешна история."

"Почти като на морето":

"Вземете им и здравето на хората", заключава жена.