Млад украинец спретна страшен екшъм, като вдигна накрак полицията и Спешна помощ в центъра на Бургас. Мъжът е изведен с линейка от жилище, намиращо се на ул. „Цариградска” 22, а самата случка е потресаваща, пише "Флагман".

В понеделник сутринта на адреса пристига полиция, след като съседи са подали сигнал, че в едно от жилищата в сградата има човек в неадекватно състояние. Униформените заварили вратата заключена отвътре и пробвали да комуникират с човека вътре, но опитите им били срещнати само с нечленоразделни звуци. Протоколът в такива ситуации налага вратата да бъде разбита и точно това и се случило.

Вътре ченгетата от Първо РУ заварили неописуема гледка. Целият апартамент бил в хаос, а на пода лежал украинецът, целият в драскотини, синини и оттоци. Той бил видимо пиян до такава степен, че не можел да комуникира. Извиканият спешен екип успял да го вдигне и занесе с носилка до линейката, за да му се помогне. Но историята не свършва дотук.

В линейката украинецът се осеферил и започнал неистово да крещи с цяло гърло. Започнал да замахва към медиците, които в шок, че не успяват да укротят мъжа, се обадили повторно на полицията. Това вече наложило белезниците да бъдат щракнати около китките му.

Въпреки това обаче мъжът все пак е откаран до УМБАЛ-Бургас, тъй като състоянието му е буквално потресаващо. Той е бил толкова зле, че не е успял да каже дори името си, идентифициран е по документ за самоличност, както и показания на съседи.