Жител на Плевен сигнализира за две големи дупки на ул. "Дойран" – на изхода на Градската градина в посока Скобелев парк.

Румен Русев написа в социалната мрежа Facebook, че още на 5-и август е подал сигнал за дупките до ОбС Плевен, но няколко месеца по-късно - ситуацията остава без промяна.

"На 5 август пуснах сигнал до ОбС Плевен за две дупки със сериозен размер на ул. "Дойран" на изхода на Градската градина, посока Скобелев парк. Сигналът беше щателно заведен и разпределен по съответните отдели за изпълнение. На 10-и октомври положението е без промяна. Явно трябва да стане инцидент, за да се намерят 5-6 лопати асфалт", споделя Русев.

Мъжът изразява разочарование от липсата на реакция от страна на общината. Той прикрепи към поста си и две снимки, на които се виждат дупките.

"Трябва да се намери народ, на който му пука, братко!", написа потребител на социалната мрежа в секцията за коментари.

Дупките представляват сериозна опасност за пешеходците и шофьорите, особено през есенно-зимния сезон, когато видимостта и състоянието на пътните настилки се влошават. Остава ни да се надяваме, че компетентните инстутции ще се "събудят от зимен сън" и ще се заемат със запълването на дупките, за да се предотвратят бъдещи инциденти и да се осигури безопасността на всички участници в движението.

Снимки: Румен Русев