Шофьорка замалко да пострада след инцидент на пътя. Жената е шофирала автомобила си на път до Ямбол, когато голям камък чупи предното ѝ стъкло. Оказва се, че зад постъпката стоят деца, които вероятно приемат това за забавление. Потърпевшата предупреди за случилото в мрежата.

„Искам да предупредя всички шофьори да бъдат бдителни, когато минават по околовръстен път “Юг” посока магазин Практикер, около 100 метра преди кръготово кръстовище, в близките храсти се крият деца и мерят с камъни. Това са последствията при мен, уцелиха стъклото ми с доста голям камък, имаше стъкла и в купето на автомобила, радвам се само, че нямаше пасажер отпред, защото можеше да пострада,“ написа Надежда Великова.

Хората се надяват родителите на децата да поемат отговорност и обяснят на децата си, че подобни действия са опасни и не трябва да се правят. Коментиращи са на мнение, че трябва да се подаде сигнал и до полицията, които също да процедират спрямо закона за хулиганство.

„Само шамарите оправят, нищо друго, ама нали станахме много толерантни. То ще мери с камъни, а аз ще му пляскам и ще му се радвам, така ли,“ възмущава се мъж.

„Преди мереха автобусите със снежни топки, а сега със камъни,“ коментира друг.

„От горчив опит ще кажа, че полицията няма да направи нищо (особено, ако децата са от един определен етнос). На къщата на село начупиха няколко прозореца, защото минавайки от там кучетата ми ги лаели и те се били ядосали. Полицията предупредила родителите им и те обещали, че децата няма да правят повече така. Всички разходи по смяна на стъклопакетите си ги заплатихме ние,“ сподели друг.