Варненец търси съдействие за тежък инцидент, при който е пострадала съпругата му.

Светлин Пилев разказва, че жената пострадала във Варна, докато отивала на работа. Мъжът твърди, че шофьор блъснал дамата, движейки се на заден ход, като "не разбрал" за злополуката. Инцидентът станал в района на НАП, около 13:45 часа в съботния ден.

"Шофьорът на автомобила даже не разбира какво е направил и продължава да се движи. Добре, че очевидци наблизо започват да крещят и той спира", разказва Пилев в своята публикация във Facebook, в която дава гласност на случката.

После водачът помогнал на потърпевшата, като я закарал до болница, където я оставил на централния вход. След това обаче шофьорът изчезнал, твърди Пилев, определяйки действията му за "бяство".

"Цялата в кръв и под силен стрес съпругата ми не запомня нито модела, нито номера на колата", коментира той.

Светлин Пилев разказва, че съпругата му е пострадала сериозно. " Със сцепена уста е, счупена лява китка, огромен хематом на главата в ляво, обелено и подуто коляно" , разяснява той.

Пилев се опитва да открие информация за произшествието и въпросният водач.

"Моля, ако има свидетели на случката да се свържат с мен на лични или на тел.0878 191119", призовава той.

Вижте целия сигнал, споделен от Светлин Пилев:

"Моля за съдействие! Вчера, 26.07 до входа на Ивановата воденица, в близост до НАП, около 13,45 часа тъмносин автомобил, движейки се на заден ход, удря в гръб съпругата ми, която отива на работа.

Шофьорът на автомобила даже не разбира какво е направил и продължава да се движи. Добре, че очевидци наблизо започват да крещят и той спира.

Под натиска на свидетелите решава да я закара до Терапията, оставя я на централния вход и бяга. Цялата в кръв и под силен стрес съпругата ми не запомня нито модела, нито номера на колата. Със сцепена уста е, счупена лява китка, огромен хематом на главата в ляво, обелено и подуто коляно.

Хората на КАТ ми казаха, че камерите на Иванова воденица не работят, а тези на НАП записват извън този обхват.
Моля, ако има свидетели на случката да се свържат с мен на лични или на тел.0878 191119.
Междувременно ще бъдат прегледани и камерите на Терапията."

Снимката е илюстративна