Александра Корнова публикува във Фейсбук сигнал за грубо и арогантно отношение на шофьор на маршрутка към нейната майка – Жанета Корнова.

Случката е от 13 октомври - тогава Жанета чакала маршрутка на спирката в центъра на Свидня, която по разписание тръгва в 15:40 ч. от Искрец за Своге. Александра отбелязва, че майка й е носила със себе си две тежки пазарски чанти.

Според публикацията, проблемът възникнал, когато шофьорът на маршрутката не спрял на спирката, без дори да провери дали има чакащи пътници. За късмет, той спрял няколко метра след спирката, за да свали друго момиче, което му казало да изчака. Въпреки това, след като Жанета се качила, шофьорът се държал грубо, като я обвинил, че се качва твърде бавно. Според Александра, причината била, че шофьорът бързал за влака.

Александра описва как шофьорът не проявил никакво разбиране към ситуацията и обвинил жената, че "го бави". Когато Жанета Корнова направила забележка, че на спирката в Свидня няма добра видимост и шофьорите трябва да спират на самата спирка, за да проверят дали има пътници, шофьорът реагирал агресивно.

В публикацията Александра подчертава, че майка й често пътува с маршрутки от три години, носейки тежък багаж, но досега не е имала подобни проблеми. Тя посочва, че всички други шофьори са спирали на спирката, когато са виждали пътници, и дори са й помагали с багажа, без да изразяват недоволство.

Снимката е илюстративна.