Жена в социалните мрежи сподели щетите по автомобила си след ПТП, при което шофьорка не е спряла на знак "Стоп" на кръстовище в Сливен. Потърпевшата написа, че не е пострадала, както и че е карала съвсем нормално. А извършителят е избягал.

"Браво на теб, така се прави! Благодаря на Бога, че съм добре!", казва жената. "Мога да кажа, че бях шокирана, но бързо ми мина, емоционална, но спокойна вътрешно. Благодарна съм, че въпреки удара на главата от ляво, ми няма нищо!", допълва тя.

Тя се обръща и с апел към жителите на Града на стоте войводи, ако някой види колата, да снима номера и да се свърже с нея. По нейни думи автомобилът е с марка "Пежо", комби с тъмен цвят и трябва да е ударена отпред. Тя е успяла да намери запаси от камери в района и споделя снимка на колата секунди преди инцидента, за жалост без да може да се види номерът.

Разказът ѝ възмути сливенци.

"То направо да го е страх човек да кара в града. Да пази бог, но и ние сами ако не се опазим и Господ няма да може да ни помогне.", коментира потребител. Други коментиращи подкрепят жената в решението ѝ да не оставя нещата така.