Шофьорка отне предимството на друга кола в Пловдив. Поради действията ѝ едва не се стигна до катастрофа. Неприятната ситуация възникна днес на бул. „Княгиня Мария Луиза“ с ул. „Родопи“. Възнамерявайки да се включи в движението по булеварда, жената не се оглежда, не спазва задължителното спиране пред знак „Стоп“ и навлиза в кръстовището. В този момент, потърпевшият, който е заснел случилото се, спира, за да избегне удар.

„Госпожа, изпийте си кафенцето, събудете се и после се качете на кола. После като имате СТОП - нали знаете какво се прави? Преминава се, когато няма коли, или ако Ви пропуснат.

Кон, в случая кобила с капаци. После, тия огледала са за да видите, какво става около Вас. Един път ме засякахте видно как, после пак, като навлизате в лявата лента, без да се огледате. Ако и аз не си бях изпил кафето сабалян... После що ме блъснаха… PB 4856 HC,“ написа Красимир Каракашев в мрежата.

„На това кръстовище не всеки знае как да постъпи!,“ коментират под публикацията му.
 
„Ти мани стопа, ми направо в средна лента се нахака!,“ възмути се друг.
 
„По нейната логика щом е у десно, значи е с предимство. А какво е това „СТОП“ защо да се тормози знаци да гледа. Тъжно е, че стават причина за птп,“ пишат още.