Паркиране в столицата стана повод гражданин да призове към повече внимание при маневриране. Причината? Кола с теглич била е заснета в опасна близост с друга машина. Приспособлението било буквално "забито" в другата кола.

Няма ясно дали са нанесени щети при маневрата, но случката бързо-бързо се озовава в социалните мрежи.

"Моля, хората, които имат тегличи да са по-внимателни с паркирането", апелира Димитър Г.

Докато за някои публикацията става повод за шеги, други споделят недоволството си от своята "среща" с коли, на които е имало монтиран теглич.

"Изглежда, че някои хора умишлено го използват като асистент при паркиране", твърди Иван И. "Тегличтроник", шегува се друг гражданин.

"Те за това са им тегличите -  да трошът на другите колите - ако ги ползваха щяха, да са с чохълче, за да се пази ябълката чиста, кога и при нас ще забранят да се движат колите с монтиран теглич, без закачено нещо на тях, както е в белите държави", заявява Георги С.

"Пeрнишки парктроник!", отбелязва водач.

Често паркирането из големите градове на страната е съпроводено с какви ли не куриозни случки. Само преди дни ви разказахме за други ситуации, които успяха да разсмеят, възмутят и учудят потребителите на социалните мрежи.

В Стара Загора, например, три коли бяха заснети плътно една до друга, а в София между броните на две машини намаше дори милиметър.

Припомнете си:

Опасно близки: показаха майсторско паркиране в София СНИМКИ

Любопитно паркирани коли предизвикаха въпроси СНИМКИ